Contact

Heeft u letselschade opgelopen? Laat uw gegevens achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op. Wij kunnen u kosteloos helpen bij het claimen van uw schade.

Jouw naam

Jouw e-mail

Telefoon

Jouw bericht

U kunt ons ook zelf bellen op 020 – 214 99 00.

De voordelen op een rijtje:

✓ Maximale schadevergoeding
✓ Gegarandeerd gratis hulp
✓ Betrouwbaar, deskundig en daadkrachtig

LetselschadeSlachtoffer.nl is een initiatief van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Wij helpen honderden letselschadeslachtoffers kosteloos bij het claimen van hun letselschade.

Op ons kantoor zijn ruim dertig medewerkers elke dag bezig met letselschade. Benieuwd naar de ervaringen van onze cliënten? Lees er hier meer over!

Waar het zo belangrijk is om juridische hulp bij letselschade in te schakelen:

Maximale schadevergoeding

Onze juristen zijn gespecialiseerd in letselschade en ons kantoor heeft 15 jaar ervaring. U bent dus verzekerd van de beste hulp! Alleen de beste juristen kunnen voor u een maximale schadevergoeding claimen. Onze juristen weten namelijk precies wat ze kunnen claimen, en hoe dit onderbouwd moet worden. Vaak zijn er schadeposten waar u zelf niet direct aan denkt, maar die u wel kunt claimen. Wist u bijvoorbeeld dat u een vergoeding krijgt voor hulp in het huishouden, zelfs wanneer u niet betaald hebt voor deze hulp? Of dat u een bedrag krijgt wanneer iemand u vergezelt naar het ziekenhuis? Zo zijn er ontzettend veel schadeposten, die alleen een gespecialiseerde jurist kent.

Geen zorgen: richten op herstel

Wij nemen u al het juridische hulp uit handen. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel. Wij regelen zo snel mogelijk een voorschot voor u, zodat u zich niet druk hoeft te maken over geldzaken. U krijgt bijvoorbeeld een voorschot om naar de fysio te kunnen gaan. Of omdat u minder loon krijgt. Maar ook wanneer u medische kosten maakt of reiskosten, kunnen we een voorschot aanvragen. Dit voorschot wordt direct op uw eigen rekening overgemaakt.